Home

Copyright Gerbert Bakx © 2012

Veerkracht
 in onderwijs
Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Google Bookmarks
Welkom

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei
of een stap terug naar veiligheid.
Abraham Maslow


Academie voor levenskunst
http://www.academievoorlevenskunst.be/

De Academie voor Levenskunst wil bijdragen aan het bevorderen van waardevolle inzichten op het gebied van wijsheid en levenskunst. Dit zijn cruciale ingrediënten om een goed en gelukkig leven te leiden.


Educatieve academie
http://educatieve-academie.be/

De Educatieve Academie is een vormings- en opleidingsinstituut gelegen in Antwerpen-Berchem. De opleidingen, trainingen en workshops beslaan het brede terrein van de geestelijke en relationele groei. ZE bieden tevens korte trainingen aan voor onderwijs.


Ehipassiko
http://www.antwerpen-meditatie.be/

EHIPASSIKO betekent "kom en zie" en is een uitnodiging van de Boeddha aan alle mensen met een open geest om kennis te maken met zijn leer. Het Ehipassiko Boeddhistisch Centrum zag het levenslicht op 1 januari 2008 en is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar spirituele verrijking.


Coach Jan Jan Jacobs
http://coachjan.be/

Coach Jan is een gids op weg naar een simpeler, sprankelender en rijker leven. Hij inspireert mensen  individueel als in groep als in bedrijven.


Marleen vanden Bosch
http://www.marleen-vandenbosch.be/

Marleen van den Bosch heeft een privépraktijk voor levenskunst en mindfulness. Ze biedt tevens vormingen aan in organisaties.


Mieke Van der Veken
http://www.miekevanderveken.be  m.vanderveken@voetenopdegrond.be

Mieke Van der veken is pedagoog en gecertificeerd mindfulnesstrainer. Ze biedt body & mind therapie, coaching met paarden en mindfulnesstrainingen zowel individueel, in groep als voor bedrijven aan.


Mindful collectief
Info volgt


Miracles Inge Thijs
http://www.miracles.be/

Via haar bedrijf ‘Miracles’ biedt Inge als psychotherapeut vormingen en workshops aan: individueel, MBCT-trainingen, supervisie en bedrijfstrainingen.  inge@miracles.be


Now You; Denia Peeters
https://www.deniapeeters.be/

Met NOW.YOU. wil Denia samen met jou tijd vrij maken voor de dingen die van belang zijn om veerkrachtig in het leven te kunnen staan. Mindfulness en Yoga zijn twee belangrijke manieren om veerkracht te bevorderen.


Vonk en Visie
http://www.vonkenvisie.be/home/

Vonk en Visie inspireert leraren (en scholen)  om enthousiast te blijven in hun beroep zodat ze een context creëren waarin leerlingen graag leren.


Vredeseducatie Antwerpen

Info volgt


vzw Moment
http://www.mindfulmoment.be/

De vereniging vzw Moment is een platform en schept ruimte voor ieder die in zijn of haar beroep met mindfulness en daarop gebaseerde benaderingen werkt, in welke setting dan ook: in de gezondheidszorg, in het onderwijs of in het bedrijfsleven. Vzw MOMENT beoogt op die manier de kwaliteit van het aanbod mindfulness in België te stimuleren, te ontwikkelen en te verbeteren.